Matematik

Pleaseee hjælp kan ikk

15. september 2022 af Karina90990 - Niveau: 9. klasse

Filen er vedhæftet

Har laet 1,2 kulle man ikke gange mængderne med 2,5 for at f 20 stk til 50 da 20*2,5=50 stk?

Hvordan laver man 1,3 kan ikke finde ud af hvordan prisen skal regnes. 

1,4 hvordan laver man kun 5 pizzasnegle?

Vedhæftet fil: nordjylan.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2022 af ringstedLC

Skriv nogle sigende titler og ikke dette "pladder".

1.2 

Korrekt.

1.3 

Bo skal købe mindst 2.5 gange af alle ingredienser for at lave 50 stk.

- Gær fås (kun) i 50 g's pakker: 2.5 • 50 g = 125 g ⇒ 3 pk gær.

- Olivenolie fås i 1/2 liters flasker.

- Olivenolie til 20 stk.: 4 spsk. = 4 • 15 ml = 4 • 0.015 l

- Olivenolie til 50 stk.: 2.5 • 4 spsk. = 2.5 • 4 • 15 ml skal være mindre end 1/2 liter ???

Lav tilsvarende beregninger for de øvrige ingredienser i regnearket. Hvis en mængde overstiger varens mængde, må der indkøbes en ekstra af denne vare. Antallet af hver vare ganges med dens pris og det hele lægges sammen i regnearket.

1.4 

Bemærk: Når du skal lave 5 snegle er du nødt til at købe en hel pakke gær, en hel flaske olie osv.


Skriv et svar til: Pleaseee hjælp kan ikk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.