Matematik

Beregn udtrykkene

21. september 2022 af Bruger686 - Niveau: 8. klasse
1. 3a i anden - b
2. 3a - b + 3

a = 2
b = 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textbf{1.}&&3\cdot 2^2-5= \; ?\\\\ \textbf{2.}&&3\cdot 2-5+3= \; ? \end{array}


Skriv et svar til: Beregn udtrykkene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.