Matematik

Bestem x-værdierne til de punkter, hvor tangenten til grafen for f er parallel med linjen y = -x

21. september 2022 af annonym777 - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved:

          f(x) = x^3 + x^2 - x + 1 

Bestem x-værdierne til de punkter, hvor tangenten til grafen for f er parallel med linjen  y = -x

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2022 af peter lind

løs ligningen f'(x) = -1


Skriv et svar til: Bestem x-værdierne til de punkter, hvor tangenten til grafen for f er parallel med linjen y = -x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.