Matematik

Ligninger

27. september 2022 af Lektio - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har hurtigt brug for hjælp angående ligninger:

Hvilken af ligningerne udtrykker, at y er det halve af x?

y = x – 2

y = 2x
y = x – (1:2)
y = 2:x
y = x:2


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2022 af peter lind

den sidste


Svar #2
27. september 2022 af Lektio

Tak


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.