Fysik

Kredsløbsopgave, strømstyrke og resistans

29. september 2022 af Amalie2003 - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg ville høre om der er nogen der ved hvilke formeler jeg skal benytte i henholdsvis opgave a og b? Mange tak:)

Vedhæftet fil: Kredsløbsopgave.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2022 af mathon

                  \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&&I=I_1+I_2\\\\&& I_2=I-I_1\\\\\\ \textbf{b)}\\&&R_1=\frac{U}{I_1}\\\\&& R_2=\frac{U}{I_2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2022 af Rumballs

Se vedhlftede billede:

Vedhæftet fil:elopgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2022 af Soeffi

#3. Indsætter billde.


Skriv et svar til: Kredsløbsopgave, strømstyrke og resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.