Fysik

Tryk - datasæt

04. oktober 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe delopgave b) an, jeg har her ligningens ligning samt R2 værdien, men om dette

y=0,075x + 102,34

R^2 =0,998

Hvordan jeg skal bruge disse værdier ved jeg ikke!

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Tryk - datasæt.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2022 af Eksperimentalfysikeren

Der mangler nogle oplysninger. Vedhæft hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Leddet 102,34 svarer til trykket ved væskens overflade ( x=0 ), altså atmosfæretrykket. Jordens gennemsnitlige atmosfæretryk ved havniveau er 101,3 kPa. Det kunne altså godt tyde på at der har været højtryk på det sted og tidspunkt hvor målingerne blev taget.


Skriv et svar til: Tryk - datasæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.