Matematik

differentialregning

02. november 2022 af ho123 - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp med hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{lllllll}\\& f(x)=\frac{1}{x}\quad x\neq0\\\\& f{\, }'(x)=\frac{-1}{x^2}\\\\\textbf{a.}\\& f{\, }'(1)=\frac{-1}{1^2}=-1\\\\& f{\, }'(4)=\frac{-1}{4^2}=-\frac{1}{16}\\\\\textbf{b.}\\&f{\, }'(2)=\frac{-1}{2^2}=-\frac{1}{4}\\\\& f{\, }'(-2)=\frac{-1}{\left (-2 \right )^2}=-\frac{1}{4} \end{array}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.