Matematik

Harmonisk svingninger bestemmelse for minimum og periode for f

02. november 2022 af ajayisfire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner, kunne i lige hjælpe mig med det her? det er til aflevering til i nat og jeg kan ikke finde ud af det, 100 tak i forhånd.

Vedhæftet fil: math123.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&\textup{Minimum:}&2\cdot (-1)+3=1 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&\textup{Perioden:}&2=\frac{2\pi}{T}\\\\&& T=\frac{2\pi}{2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2022 af ringstedLC

#2: Ups.

\begin{align*} f_{min}(x) &= {\color{Red} 7}\cdot \sin_{min}(x)+3 \\ &=7\cdot (-1)+3\,,\;-1\leq \sin\leq 1 \end{align*}


Skriv et svar til: Harmonisk svingninger bestemmelse for minimum og periode for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.