Matematik

Ligninger med to ubekendte

06. november 2022 af shat0014 - Niveau: 10. klasse

Jeg sidder fast med dette her aflevering. Ved ikke hvilket forskrift jeg skal bruge


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2022 af mathon

                \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}&& f_1(x)=12\cdot x+1199\\\\&& f_2(x)=12\cdot \frac{x}{2}+4699\\\\&& f_3(x)=12\cdot \frac{x}{3}+8999\\\\\\ \textup{hvor f(x) er udgiften}\\ \textup{for anskaffelse og }\\ \textup{brug i }x\textup{ dage:}\\\\\\ \textup{eller noteret:}\\&& f_1(x)=12 x+1199\\\\&& f_2(x)=6x+4699\\\\&& f_3(x)=4x+8999 \end{array}


Skriv et svar til: Ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.