Kemi

Reaktionsskema og Stofmængdekoncentration

10. november 2022 af Adl9 - Niveau: B-niveau

Har brug for akuut hjælp til nedenstående opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2022 af Soeffi

#1.

2) NaCl + AgNO3 → AgCl (s) + NaNO3

3) C(NaCl i havvand) = n(NaCl i havvand)/V(havvand) = 

    C(NaCl i havvand) = n(NaCl i målekolbe)/(5,00 ml) =

    C(NaCl i havvand) = 5·n(NaCl i titrand)/(5,00 ml) =

    C(NaCl i havvand) = 5·n(AgNO3 i tilsat titrator)/(5,00 ml) =

    C(NaCl i havvand) = 5·[C(AgNO3 i titrator)·V(tilsat titrator)]/(5,00 ml) =

    C(NaCl i havvand) = 5·(0,0500 M)·(10,57 ml)/(5,00 ml) = 0,528 M.

    Tabelværdi: Der er 35 g salt i en L havvand, hvilket svarer til 0,60 M


Skriv et svar til: Reaktionsskema og Stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.