Matematik

Hjælp til linjer regression

16. november 2022 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Kan nogle hjælpe mig med opgave 1.2?

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2022 af StoreNord

1b)
    f(5) - f(0)


Svar #2
16. november 2022 af SkolleNørd

Hvad betdyer det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2022 af StoreNord

Du har vel i 1.a fundet  a og b til den retlinjede funktion f(x) = ax+b, ikke?
Så skal du jo bare finde funktionværdien i x=0 og i x=5; og så finde stigningen på dé 5 år.


Svar #4
17. november 2022 af SkolleNørd

Skal jeg så minus deantal personbiler der var 0 år efter? Så jeg kan se differencen?

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2022 af StoreNord

Ja, du skal beregne     f(5) - f(0)


Svar #6
18. november 2022 af SkolleNørd

Kan du hjælpe mig med at forklare nedfældningsreaktioner måske også?

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. november 2022 af StoreNord

Det er vel noget med kemi/fysik.
Det ved jeg ikke noget om. Prøv gruppen Kemi.    Nå, dér er du jo allerede.


Svar #8
18. november 2022 af SkolleNørd

Det er jeg, men jeg får ingen der kan uddybe en lille smulde.

Skriv et svar til: Hjælp til linjer regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.