Kemi

Kemi - grundstoffer

18. november 2022 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau
Nogle der kan hjælpe med dette?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{llllllll} Pb\left (NO_3 \right )_2\,+\;Na_2SO_4\;\longrightarrow \;PbSO_4\;+\;2\,NaNO_3\\\\\\ Pb\left (NO_3 \right )_2\,+\;2\,KI\;\longrightarrow \;PbI_2\;+\;2\,KNO_3\\\\\\ Pb\left (NO_3 \right )_2\,+\;CuSO_4\;\longrightarrow \;PbSO_4\;+\;Cu\left (NO_3 \right )_2\\\\\\ Na_2SO_4\;+\;2\,KI\;\longrightarrow \;2\,NaI\;+\;K_2SO_4 \end{array}


Svar #2
19. november 2022 af SkolleNørd

Kan du forklare mig hvordan man gør det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2022 af mathon

Se metoden i
                          https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2059589  #9

Desuden kræves, at du kender ionerne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{lllllll}&& \begin{array}{|c|c|}\hline \textbf{metalioner}&\textbf{syrerestioner}\\ \hline Pb^{2+}\;Na^+\; K^+\; Cu^{2+}&S{O_4}^{2-}\; N{O_3}^-\; I^-\\\hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Kemi - grundstoffer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.