Matematik

Radius for en kugle

19. november 2022 af laurablix - Niveau: B-niveau

hjælp!!!! se linket 

kan ikke finde ud af det!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2022 af ringstedLC

\begin{align*} V &= \tfrac{4}{3}\cdot\pi\cdot r^3 \\ r^3 &= V\cdot \tfrac{3}{4\,\pi} \\ r &= \sqrt[3]{ V\cdot \tfrac{3}{4\,\pi}} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2022 af peter lind

For denne kugle gælder at V = (4/3)πr3 = (32/3)π


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2022 af SuneChr

# 0
Det er hovedregning i søvne:
4/3πr3 = 32/3π
Først ganger vi med 3/π på begge sider:
4r3 = 32
Dernæst dividerer vi med 4 på begge sider:
r3 = 8
Resten ved vi bare, hvad er.


Skriv et svar til: Radius for en kugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.