Matematik

Hvordan laver man fordoblingskonstanten på sådan en funktion?

27. november 2022 af Oskarbrixen - Niveau: B-niveau

Jeg har ingen ide om hvordan jeg skal gribe denne opgave an når e^(0.031*t) kommer ind..?


Svar #1
27. november 2022 af Oskarbrixen

se vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{Fordoblingskonstanten:}\\&& 2\cdot 21107=21107\cdot e^{0.031\cdot T_2}\\\\&& 2= e^{0.031\cdot T_2}\\\\&& \ln(2)=0.031\cdot T_2\\\\\\&& T_2=\frac{\ln(2)}{0.031} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2022 af Eksperimentalfysikeren

Du har glemt at finde ln(26000/21107). Derfor er dit svar ikke rigtigt.


Skriv et svar til: Hvordan laver man fordoblingskonstanten på sådan en funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.