Matematik

Hjælp mig inden 11/12/22 ATV HJÆLPP!??!?!?!?

05. december 2022 af takforhjælpen01 - Niveau: 7. klasse

kan i hjælpe mig med den sidste 

6.3 

Hjulene på en ATV har en radius på 17 cm.
Efter at have kørt 2200 km skal dækkene skiftes.

skitsen er en vinkel trekant 

 |  \

 |     \

 |         \

 |             \

 |                \

 |                    \

 |                        \

 |                            \

 |                               \
? |                                 \
 |                                   \
 |                                     \  220 cm
 |                                       \
 |                                         \
 |                                           \
 |                                             \
 | _ _ _ _ _ _ 150 cm_ _ _ _ _ _  _\


Svar #1
05. december 2022 af takforhjælpen01

HJÆLLLP MIG FOR EN SKIDE BALL HVIS I IKKE HJÆLPER MIG INDEN DEN 11/12/22 


Svar #2
05. december 2022 af takforhjælpen01

s


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. december 2022 af AMelev

#1 Drop den "tone", hvis du ønsker at blive taget alvorligt.
Vær desuden opmærksom på, at du ved at svare dig selv, risikerer, at lektiehjælperne ser, at der allerede er svar, og går forbi dit spørgsmål.

Og så til opgaven.
Radius på hjulene er 17 cm
Så skal du beregne omkredsen, som er den afstand, der tilbagelægges pr. omgang.
Når du har det, dividerer du det op i de 2200 km, der kan køres, før der skal skiftes dæk. Dermed får du antal omgange - vær obs på enhederne (cm og km).


Svar #4
05. december 2022 af takforhjælpen01

prøv lige og give mig regn stykket


Svar #5
05. december 2022 af takforhjælpen01

så jeg kan forstå det bedre


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. december 2022 af AMelev

Prøv selv først.
Slå formlen for omkreds af cirkel op, og gør som anvist.
Når du selv har et forslag, er du velkommen til at lægge det op for at høre, om det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2022 af SauIGoodman

#4

prøv lige og give mig regn stykket

Tror du man lærer matematik ved at skrive det der?

Stram op og prøv at vær' mere seriøs. Når du er det, så er vi mange der vil hjælpe dig videre, men som du starter ud med, så har man mindre lyst til at hjælpe dig. Har du forsøgt at gøre som i #3?

Hvorfor skulle du få en skideballe for den her opgave? Det en ærlig sag, hvis du virkelig har svært ved matematik.


Svar #8
06. december 2022 af takforhjælpen01

nej fordi kan stadig ikke finde ud af hvordan jeg laver regne stykket


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. december 2022 af AMelev

Hvordan lyder formlen for omkredsen af en cirkel?


Svar #10
06. december 2022 af takforhjælpen01

ved det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. december 2022 af SauIGoodman

Her

https://googlethatforyou.com?q=formel%20for%20cirklens%20omkreds

det er ganske enkelt at finde formlen på nettet, hvis du altså ikke har den stående i din matematikbog (hvilket jeg tror du har).

Hvis du ikke gider at klikke på linket, så er det blot O=2\pi r. Her er r radius. Andre gange skriver man O=\pi d, hvor d er diameter. Det viser sig, at d=2r.


Skriv et svar til: Hjælp mig inden 11/12/22 ATV HJÆLPP!??!?!?!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.