Matematik

Røringspunkt mellem t og f

16. december 2022 af Mikkeline123 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: IMG_0929.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} && f{\, }'(x)=3-\frac{6}{x}\qquad x>0\\\\ \textup{samme h\ae ldning:}&&3-\frac{6}{x}=2\\\\&& 1=\frac{6}{x}\\\\\textup{f\o rstekoordinat til r\o ringspunkt:}&& x=6 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2022 af Soeffi

#0. Indsætter redigeret billede.

Vedhæftet fil:2061706.jpg

Skriv et svar til: Røringspunkt mellem t og f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.