Matematik

Bestem en forskrift for vektorfunktionen

23. januar 2023 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

Hej. Når jeg integrerer s'(t) så får jeg ikke det svar som er angivet i opgaven?

Hvad skal jeg præcist gøre her?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2023 af jl9

Husk de to begyndelses betingelser for begge de ubestemte integraler


Svar #2
23. januar 2023 af Guleroden1

#1

Husk de to begyndelses betingelser for begge de ubestemte integraler

som er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2023 af ringstedLC

Husk int.-konstanterne:

\begin{align*} \vec{\,s}(t) &= \binom{t^3+(...)\,t}{t^2+t+(...)}+\binom{c_x}{c_y} \;,\;\binom{c_x}{c_y}=\overrightarrow{OP}=\binom{-2}{5} \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for vektorfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.