Matematik

bestem f'(x) i funktionen

31. januar kl. 12:34 af farfarssalatslynge - Niveau: B-niveau

åben vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 12:54 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar kl. 12:55 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& f{\, }'(x)=\frac{1}{3}\cdot \left ( 3\cdot x^{3-1} \right )-3\cdot \left ( 2\cdot x^{2-1} \right )+5\cdot \left ( 1\cdot x^{1-1} \right )=x^2-6x+5 \end{array}


Skriv et svar til: bestem f'(x) i funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.