Matematik

Ligning for tangent og koordinatsæt

31. januar kl. 21:25 af hannah728 - Niveau: B-niveau

Hej. En som kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 21:36 af Hamdermario

Skriv til denne mail: [email protected]
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar kl. 21:54 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar kl. 21:57 af peter lind

se formel 130 side 24 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar kl. 23:29 af ringstedLC

a) Indsæt i tangentligningen, formel (121).


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar kl. 23:29 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} t_g \parallel t_f\Rightarrow a_{t_g} &= a_{t_f} \\ g'(1) &= f'(x_0)=(...) \\ x_0 &=... \\f(x_0) &= ... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar kl. 23:29 af ringstedLC

c)

\begin{align*} \bigl(f(x)-g(x)\bigr)' &= 0\Rightarrow x=... \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Ligning for tangent og koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.