Matematik

Bestem en funktion med betingelser

01. februar kl. 19:47 af tangent - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er dsv blevet udsat for den her opgave og ved ikke lige om min løsning er rigtig. Er der nogle der kan tjekke den for mig? 

Jeg har fået det til at være:

h(x)=c, f(x)=B og g(x)=A

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar kl. 21:55 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar kl. 21:56 af ringstedLC

Korrekt.

Huske redegørelserne!


Skriv et svar til: Bestem en funktion med betingelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.