Matematik

Areal af græsplænen og grusvej

08. februar kl. 14:55 af shain - Niveau: 9. klasse
Hej det handler om en areal opgave? Nogen der vil rette dem for mig?
a) 9*14=126 m2?

b) Han tjener 126/2= 63 kr?

c) 126-4= 122 m2? eller 126 m2- 1m2= 125 m2? Jeg er i tvivl.

d) samlede pris areal græsplæne* 35+ areal grusvej*35= samlet areal?






Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar kl. 19:57 af ringstedLC

c) 

\begin{align*} A_{grus}+A_{gr\ae s} &= A_{grus+gr\ae s} \\ A_{grus} &= A_{grus+gr\ae s}-A_{gr\ae s} \\ &= (9+2\cdot 1)\cdot (14+2\cdot 1)-A_{gr\ae s} \\ A_{grus} &= ...\,(\textup{m}^2) \end{align*}

d) Det er arealet af grusvejen, der koster 325 kr./m2. Læs spørgsmålet!


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar kl. 19:58 af ringstedLC


Svar #3
09. februar kl. 12:14 af shain

Tak for feedback

Skriv et svar til: Areal af græsplænen og grusvej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.