Matematik
Tekst ligninger - Mads matematik
09. februar 2023 af
Citronmåne55
-
Niveau: 7. klasse
Hej jeg har en lignings problem som jeg har lidt svært med.
Ditte, Katrine og Tinna er tilsammen 82 år. Katrine er 3 år yngre end Tinna og Ditte er 2 år yngre end Katrine. Hvor gammel er Tinna?
Jeg skal også lave teksten til en ligning.
Håber der en der gider at hjælpe ??
Ditte, Katrine og Tinna er tilsammen 82 år. Katrine er 3 år yngre end Tinna og Ditte er 2 år yngre end Katrine. Hvor gammel er Tinna?
Jeg skal også lave teksten til en ligning.
Håber der en der gider at hjælpe ??
Svar #1
09. februar 2023 af peter lind
Jeg kalder antallet af år de forskellige piger for henholdsvis D, K og T
Så får du
D+K+T = 82
K+3 = T
D+2 = K
De ligninger må du løse
Skriv et svar til: Tekst ligninger - Mads matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
