Matematik

Hvad er trekantens areal

01. marts 2023 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Højden i abc =3 ad=4 dc=1 hvad er trekantens areal hvad er længden af AB, BC størrelsen af vinkel A, C og B

Vedhæftet fil: trekant areal.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2023 af StoreNord

a)    En trekants areal er ½*H*G
b)    Brug Pythagoras
c)    Brug Pythagoras
d)    Brug tangensformelen
e)    Brug tangensformelen
f)    Brug tangensformelen
 


Skriv et svar til: Hvad er trekantens areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.