Matematik

Bestemme x

24. marts kl. 16:28 af Deer2004 - Niveau: B-niveau

Jeg skal have hjælp til den følgende ligning der er vedhæftet i filen

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Screenshot_6.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts kl. 16:37 af jl9

Gang med 10*x på begge sider

Divider med sin(105) på begge sider


Svar #2
24. marts kl. 16:39 af Deer2004

#1
Gang med 10*x på begge sider

Divider med sin(105) på begge sider

Forstår ikke :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts kl. 16:43 af jl9

På begge sider af lighedstegnet i ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts kl. 11:54 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. marts kl. 12:05 af mathon

                   \small \small \begin{array}{lllllll} && \frac{\sin\left (105\degree \right )}{10}=\frac{\sin(30\degree)}{\sqrt{2}x}\\\\&\textup{reciprokv\ae rdier:}& \frac{10}{\sin\left (105\degree \right )}=\frac{\sqrt{2}x}{\sin(30\degree)}\\\\&& x=\frac{10\cdot \sin(30\degree)}{\sin(105\degree)\cdot \sqrt{2}}=5\cdot \left (\sqrt{3}-1 \right )=3.66 \end{array}


Skriv et svar til: Bestemme x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.