Matematik

3D vektor

19. april 2023 af em99 - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg er lidt i tvivl omkring hvordan denne opgave skal løses.

Håber der er nogen der kan hjælpe!

På forhånd tak!


Svar #1
19. april 2023 af em99

,.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Planen }\alpha \textup{'s ligning}: \\a\cdot (x-x_0)+b\cdot (y-y_0)+c\cdot (z-z_0) &= 0 \;,\;\begin{pmatrix} a\\b \\c\end{pmatrix}=\vec{n}_\alpha \;,\;\begin{pmatrix} x_0\\ y_0\\ z_0\end{pmatrix}=P \end{align*}


Skriv et svar til: 3D vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.