Matematik

Hvornår er det + og hvornår skal der være minusset

20. april 2023 af SkolleNørd - Niveau: 9. klasse
Hvordan skal man gøre dette?
Den med 3*c?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2023 af StoreNord

Jeg mener du skal gange vektor c med minus 3
og resultatet skal du "hatte".
                                               \vec c= \binom{1}{-2}                
så er                              -3 \cdot \vec{c}=-3\cdot \binom{1}{-2}=\binom{-3}{6}       

Så kan du selv sætte hat på den.                  :-)


Skriv et svar til: Hvornår er det + og hvornår skal der være minusset

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.