Matematik

procent

24. april 2023 af Jose577c - Niveau: 7. klasse

Hvor meget procent er 

180 af 270


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2023 af Moderatoren

Se fine eksempler i din formelsamling: https://www.uvm.dk/-/media/filer/uvm/publikationer/folkeskolen/2005-formel-og-tabelsamling.pdf (side 10)

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du bare skrive igen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2023 af mathon

som brøk: 
                               \small \frac{180}{270}

i procent:
                               \small \frac{180}{270}\cdot 100\%=66.7\%


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2023 af PeterValberg

#0
Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.