Matematik

Bestem forskriften for parablen

25. april 2023 af Oceanstar - Niveau: A-niveau

Hvordan kan man bestemme forskriften for parablen mellem A og B. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2023 af M2023


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2023 af ringstedLC

\begin{align*} p(x) &= a\,x^2+b\,x+c \;,\;1\leq x\leq 4 \\ p'(1) &=2a+b=\tan(45^{\circ}) \\ p'(4) &=8a+b=\tan(153.45^{\circ}) &&\Rightarrow &&&\left \{ a,b \right \} &= \left \{ ...\,,\,... \right \} \\ p(1)=3 &= a+b+c &&\Rightarrow &&&c &= \left \{ ... \right \} \\ &&&\Rightarrow &&&\left \{ a,b,c \right \} &=\left \{ ...\,,\,...\,,\,... \right \} \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem forskriften for parablen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.