Fysik

overgang i rubidiumatom

08. maj kl. 23:12 af sofialalala - Niveau: B-niveau

hej jeg har fået et spørgsmål, so kan ses i det vedhæftede fil, som jeg simpelthen ikke kan finde ud af. er der nogen klog og sød derude der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj kl. 08:05 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj kl. 08:23 af mathon

Sammenhængen mellem fotonenergien i aJ og bølgelængden i nm 
er:
          \small \begin{array}{llllll} &&E\cdot \lambda=h\cdot c=1.98645\cdot 10^{-25}\;\mathrm{J\cdot m}=1.98645\cdot10^{-25}\cdot 10^{18}\cdot 10^9\;\mathrm{aJ\cdot nm}=\\&& 198.645\;\mathrm{aJ\cdot nm}\\\\\\&& E=\frac{198.645\;\mathrm{aJ\cdot nm}}{420\;\mathrm{nm}}=0.473\; \mathrm{aJ}\\& \textup{dvs over-}\\ &\textup{gangen:}&B\rightarrow O \end{array}
             


Skriv et svar til: overgang i rubidiumatom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.