Matematik

2 funktioner

19. maj 2023 af cecilie1606 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med denne her opgave?

På forhånd tak for hjælpen.

Vedhæftet fil: Opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} g\bigl(\sin(\pi\cdot 2+\tfrac{\pi}{2})+3\bigr) &= g\bigl(f(2)\bigr) \\ \bigl(\sin(\pi\cdot 2+\tfrac{\pi}{2})+3\bigr)^2+2 &= ...\end{align*}


Svar #3
20. maj 2023 af cecilie1606

Er det rigtigt forstået?

Vedhæftet fil:Opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2023 af ringstedLC

Ja.

\begin{align*} f(x) &= \sin\left ( \pi\cdot x+ \tfrac{\pi}{2} \right )+3 &&,\;g(x)=x^2+2 \\ f(2) &= \sin\left ( \pi\cdot 2+ \tfrac{\pi}{2} \right )+3 \\ f(2) &= \sin\left(\tfrac{\pi}{2}\right)+3=4 &&,\;g(4)=4^2+2=18 &&,\;(\textup{sinus har perioden }2\pi) \end{align*}


Skriv et svar til: 2 funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.