Matematik

Du skal gøre rede for væsentlige egenskaber ved andengradspolynomiet f(x)=ax^2+bx+c, herunder grafisk betydning af koefficienterne 𝑎, 𝑏, 𝑐 og diskriminanten d. Du skal med eksempler forklare, hvor

05. juni 2023 af bghbgb - Niveau: C-niveau

Du skal gøre rede for væsentlige egenskaber ved andengradspolynomiet f(x)=ax^2+bx+c, herunder grafisk betydning af koefficienterne ??, ??, ?? og diskriminanten d.  Du skal med eksempler forklare, hvordan parablens toppunkter og nulpunkter bestemmes.

nogle  som kan komme med en god forklaring


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2023 af peter lind

Du skal først og fremmest se i din bog. Er der noget du ikke forstår der kan du vende tilbage med en ordentlig forklaring på hvad du ikke forstår.


Skriv et svar til: Du skal gøre rede for væsentlige egenskaber ved andengradspolynomiet f(x)=ax^2+bx+c, herunder grafisk betydning af koefficienterne 𝑎, 𝑏, 𝑐 og diskriminanten d. Du skal med eksempler forklare, hvor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.