Fysik

Fremlæggelse af fysik projekt

10. juni 2023 af pleasehjælp123 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal snart op i mundtlig fysik og jeg skal bl.a. redegøre for mit eksamensprojekt. Mit problem er at jeg har mange ting med i mit projekt og det gælder især formler/beregninger. Jeg har ikke mulighed for at bruge powerpoints eller noget, fordi jeg skal kunne det hele udenad. Er det så relevant at skrive beregninger og resultater op? Skal jeg i øvrigt forklare hvordan jeg har beregnet variablerne i mine formler? Jeg kommer i så fald til at skrive rigtigt mange formler op og det tager rigtigt lang tid og det giver vel ikke så mange point bare at skrive formler op ift. at komme højere op på de taksonomiske niveauer med analyser/diskussioner?

De formler jeg bruger til at beregne variablerne med er også rimelig simple, så jeg kan ikke se hvordan det skulle kunne være muligt at huske alle beregninger. Det jeg kan se er hvordan det kunne være relevant at forklare til censor, hvordan jeg har beregnet mine variabler, idet censor ikke har læst mit projekt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2023 af SuneChr

Dette er en kommentar og skal ikke være et svar som sådan.
En kunstmaler, som gør en frodig og grøn skov til sit motiv, gengiver ikke alle de enkelte blade, grene og alle knuder og knaster på stammerne, han ser. Helheden i billedet skal betage iagttageren, og det forholder sig på samme måde, når man til en mundtlig fremstilling skal præsentere sit arbejde. Censor vil sandsynligvis slå ned på særligt relevante formler, funktioner eller ligninger, som for arbejdets helhed har betydning for forståelsen. En færdig formel er ikke så interessant, men derimod hvordan den er fremkommet. Personligt er jeg imod en overdreven brug af formelsamling. Den skal ikke være det sidste tynde hår, man griber, men forståelsen skal være det solide reb, som holder. 


Skriv et svar til: Fremlæggelse af fysik projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.