Fysik

temperaturen

28. august kl. 20:04 af Thoms1 - Niveau: A-niveau

er der en der kan hjælpe med opgave c.

Er i tvivl om skal bruge denne formel Q=c*m*\Delta T . Jeg har tidligere i opgave b beregnet Kinetisk og Potentiel energi og jeg kender m

Vedhæftet fil: Lokomotivbremsning (2).docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august kl. 20:40 af ringstedLC

c) Den mekaniske energi omdannes til varmeenergi:

\begin{align*} E_{kin}+E_{pot} &= c\cdot m\cdot \Delta T \\\Delta T &= (...) \end{align*}

ved energibevarelse og ens opbremsning på alle hjul.


Svar #2
29. august kl. 20:27 af Thoms1

Tak 


Skriv et svar til: temperaturen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.