Matematik

Løs ligningen

20. oktober 2023 af Hanna98475 - Niveau: A-niveau

Hej 

jeg sidder fast ved denne opgave (vedhæftet).

kan ikke hele komme videre jeg sidder fast, håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2023 af mathon

Multiplicer med \small \left ( 3x+4 \right ) på begge sider for \small x\neq -\tfrac{4}{3}


Svar #3
20. oktober 2023 af Hanna98475

#2
Multiplicer med  på begge sider for

Det har jeg gjort, så ved jeg ikke hvad jeg skal derefter

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2023 af jl9

Så har du en alm. 2. gradsligning

-x2 + 3x + 4 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. oktober 2023 af mathon

Løs andengradsligningen

                                                 \small -x^2+3x+4=0.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2023 af mathon

                                                 \small \begin{array}{llllll}&& ax^2+bc+c=0\\\\&& x=\frac{-b\mp\sqrt{b^2-4ac}}{2a} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #7
20. oktober 2023 af NightHelper

Svaret:


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.