Matematik

Harmonisk svinging ud fra 3 x-koordinater og 1 y-koordinat

29. oktober 2023 af Hurray - Niveau: A-niveau

Kan man lave en harmonisk svinging ud fra 3 x-koordinater og 1 y-koordinat, og hvordan gør man i geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2023 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{P\aa \ formen}\\&& y=a\cdot \sin(b\cdot x+c)+d&\textup{er der 4 ubekendte }a,b,c \textup{ og }d,\\&&&\textup{hvilket kr\ae ver 4 ligninger.} \end{}


Skriv et svar til: Harmonisk svinging ud fra 3 x-koordinater og 1 y-koordinat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.