Matematik

funktion

30. oktober 2023 af andersen1806 - Niveau: C-niveau

Hejsa 

er gået i stå ved disse to opgaver omkring funktioner, som skal laves udfra denne funktion 

f(x)=5x+20

opgaverne lyder sådan: 

Anvend din funktion (fra pkt. 4) med en kendt x-værdi og beregn ved indsætning i forskriften den  tilhørende funktionsværdi (y-værdi).

 Anvend din funktion (fra pkt. 4) med en kendt funktionsværdi (y-værdi) og beregn en tilhørende x-værdi  ved at løse den ligning som opstår. Husk tekstsvar


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2023 af peter lind

Sæt et eller andet tal ind for x og regn resultat ud for eks. x=0, 1, 4, -4...

Sæt et eller andet tal for y ind i ligningen y = 5x+20 og beregn x


Svar #2
30. oktober 2023 af andersen1806

Hvordan beregner man svarene? er ikke særlig god til alt det her med funktioner..


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2023 af peter lind

eksempel f(4) = 5*4 +20 = ?

f(0) = ?


Svar #4
30. oktober 2023 af andersen1806

Så det ville feks give f(4)=5*4+20= 40


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2023 af peter lind

Korrekt. Prøv med et andet tal


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2023 af SuneChr

.SP 301020232248.PNG

Vedhæftet fil:SP 301020232248.PNG

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.