Matematik

Opstil formel til beregning af sandsynlighed

06. november 2023 af Agbn - Niveau: B-niveau

Hele opgaven ses vehæftet

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
06. november 2023 af Agbn

d

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2023 af peter lind

P(X=150) = K(n, 150)*0,64150*(1-0,64)n-150
 


Svar #3
06. november 2023 af Agbn

Burde det ikke være 250?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2023 af peter lind

n=250

Har du ikke en formelsamling ? hvad med at bruge dit CAS værktøj?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2023 af Anders521

#3 Til delopgave b) skal du ikke beregne, men blot opstille.


Skriv et svar til: Opstil formel til beregning af sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.