Matematik

Korrekt formuleret

09. november 2023 af hfstudentt - Niveau: C-niveau

hej, er i tvivl om, jeg har formulerert med korrekt i min aflvering. 

Billede vedhæftet af opgaveformulering samt min besvarelse. Har nemlig ofte tendens i mine aflveringer, at komme til, at formulere mig ukorrekt. 

tak på forhånd :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2023 af Eksperimentalfysikeren

Det er helt korrekt. Jeg tror ikke, det kan gøres bedre.


Svar #2
09. november 2023 af hfstudentt

super. Tusinde mange tak for svar :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2023 af AMelev

#0 Du bør nok skrive, at fremskrivningsfaktoren a = 1.13 fortæller, at øens kaninbestand iflg. modellen vokser med 13% om året (da a = 1 + r, hvor r er vækstraten, betyder, at r = 0.13 = 13%).


Svar #4
09. november 2023 af hfstudentt

Tror du, man ville kun sige: - Tallet 1,13 er fremskrivningsfaktoren, som fortæller, at antallet af kaniner bliver 1,13 gange større eller, at kaninsbestande vokser med 13% årligt i følge modellen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2023 af AMelev

Jeg ville bare skrive:
Tallet 1,13 er fremskrivningsfaktoren, som fortæller, at antallet af kaniner vokser med 13% årligt i følge modellen. 


Skriv et svar til: Korrekt formuleret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.