Matematik

Hjælp til beregning af tværsnit a bæger og bestemmelse af bægerdelens største udvendige og indvendige diameter

06. februar kl. 23:27 af LillianHTX - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg regne dette ud? - jeg bruger maple


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar kl. 08:43 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar kl. 08:49 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{2)}\\& \textup{B\ae gerets st\o rste}\\& \textup{udvendige diameter:}\\&& 2\cdot \left ( \sqrt{17.5-6}+0.5 \right )&=&7.78\\\\& \textup{B\ae gerets st\o rste}\\& \textup{indvendige diameter:}\\&& 2\cdot \sqrt{17.5-7}&=&6.48 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar kl. 09:35 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{llllllll} \textbf{1)}\\&\textbf{Hj\ae lp til afgr\ae nsning:}\\\\&\textup{Regn f\o rst}\\&\textup{Sk\ae ring mellem}\\& s(x)\textup{ og }u(x)\\&&\textup{solve}\left (-\frac{1}{12}x+1=\sqrt{x-6}+0.5,x \right )\quad x=6\\\\\\& \textup{Sk\ae ring mellem}\\& f(x)\textup{ og }s(x)\\&&\textup{solve}\left (\frac{1}{x}=-\frac{1}{12}x+1\textup{ and }1/4<x< 6,x \right )\quad x=-2\cdot \left ( \sqrt{6}-3 \right )\approx 1.101\\\\\\& \textup{Sk\ae ring mellem}\\& s(x)\textup{ og }i(x)\\&&\textup{solve}\left (-\frac{1}{12}x+1=\sqrt{x-7}\textup{ and }6<x\leq 17.5,x \right )\quad x=-12\cdot \left ( \sqrt{41}-7 \right )\approx 7.163 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar kl. 19:52 af ringstedLC

Skæring mellem s(x) og i(x) er vel ikke så relevant.

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: Hjælp til beregning af tværsnit a bæger og bestemmelse af bægerdelens største udvendige og indvendige diameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.