Fysik

Udregning kraftmmoment og trækkraft

09. juni kl. 23:10 af Mads135566 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har ingen ide om hvad jeg skal er det muligt nogle kan hjælpe det er mi tredje sidste opgave


Svar #1
09. juni kl. 23:12 af Mads135566

Det er ikke det fulde billede.

I får det rigtig her


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni kl. 00:37 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni kl. 00:44 af ringstedLC

Du skal bruge "Kraft gg Arm"-princippet.

Hvor:

\begin{align*} \tau &= F\cdot L\cdot \sin(\theta ) \\ \tau _{res} &= \tau _{tr\ae k}-\tau _{tyn} \end{align*}

B

\begin{align*} \tau _{res}=0 &= \tau _{tr\ae k}-\tau _{tyn} \\ \tau _{tr\ae k} &= \tau _{tyn} &&\Rightarrow F=...\end{align*}


Skriv et svar til: Udregning kraftmmoment og trækkraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.