Kemi

kemi afstemning

11. december 2024 af avismand - Niveau: B-niveau

forstår ikke denne her 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2024 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2024 af mathon

\begin{array}{lllll} \overset{\textbf{\color{Blue}{+6}}}{Cr}{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;\overset{\textbf{\color{Red}{-1}}}{Cl}{^-}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow\;\overset{\textbf{\color{Blue}{+3}}}{Cr}{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;\overset{\textbf{\color{Red}{0}}}{Cl}\,_{\textit{(g)}}\\\\ \begin{array}{ccccl} \textbf{atom}&\textbf{op}&\textbf{ned}&\textbf{antal}\\ Cr&&3&2\\ Cl&1&&6&\textup{da Cl \o nskes i et \textbf{lige} antal}\end{}\\\\\\ \textbf{afstemning af op- og nedgange:} \\\\\ 2\,Cr{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;6\,Cl{^-}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow\;2\,Cr{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;3\,Cl_2\,_{\textit{(g)}}\\\\\\ \textbf{afstemning af ladning:}\\\\ 2\,Cr{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;6\,Cl{^-}\,_{\textit{(aq)}}\;\;+\;8\, H_2O\,_{\textit{(l)}}\longrightarrow\;2\,Cr{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;3\,Cl_2\,_{\textit{(g)}}\;+\;16\,OH^-\,_{\textit{(aq)}}\\\\\\ \textbf{oxygen stemmer.} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2024 af mathon

korrektion:

\begin{array}{lllll} \overset{\textbf{\color{Blue}{+6}}}{Cr}{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;\overset{\textbf{\color{Red}{-1}}}{Cl}{^-}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow\;\overset{\textbf{\color{Blue}{+3}}}{Cr}{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;\overset{\textbf{\color{Red}{0}}}{Cl_2}\,_{\textit{(g)}}\\\\ \begin{array}{ccccl} \textbf{atom}&\textbf{op}&\textbf{ned}&\textbf{antal}\\ Cr&&3&2\\ Cl&1&&6&\textup{da Cl \o nskes i et \textbf{lige} antal}\end{}\\\\\\ \textbf{afstemning af op- og nedgange:} \\\\\ 2\,Cr{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;6\,Cl{^-}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow\;2\,Cr{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;3\,Cl_2\,_{\textit{(g)}}\\\\\\ \textbf{afstemning af ladning:}\\\\ 2\,Cr{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;6\,Cl{^-}\,_{\textit{(aq)}}\longrightarrow\;2\,Cr{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;3\,Cl_2\,_{\textit{(g)}}\;+\;16\,OH^-\,_{\textit{(aq)}}\\\\\\\textbf{afstemning af hydrogen:} \\\\2\,Cr{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;6\,Cl{^-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;8\, H_2O\,_{\textit{(l)}}\;\longrightarrow\;2\,Cr{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;3\,Cl_2\,_{\textit{(g)}}\;+\;16\,OH^-\,_{\textit{(aq)}}\\\\\\ \textbf{oxygen stemmer.} \end{}


Skriv et svar til: kemi afstemning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.