Kemi

stoffer

07. april 2011 af frenge (Slettet)

er der nogle som vil se om disse er rigtige:

A = ?

B = photo syntese molekyle

C = karbosylsyre

D = tylocin - metanol

E = peroxid

F = ?

Vedhæftet fil: mole.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det hele er forkert, og "fotosyntesemolekyle" er der intet der hedder.



Svar #2
07. april 2011 af frenge (Slettet)

vil du så hjælpe mig og sige hvad de så hedder??


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Nej, det vil jeg bestemt ikke. Det skal du selv finde ud af.

Du skal kigge på, hvilke grupper der skiller sig ud i hvert molekyle. På den måde kan du fortælle hvilket slags molekyle det er.

Er det navnet du skal angive, eller bare hvilken slags forbindelse det er?


Svar #4
07. april 2011 af frenge (Slettet)

det er navnet og jeg kan ikke finde ud af dem


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Efter at dømme i #0 har du bare gættet. Ikke én eneste er i tråd med noget, der giver mening. Prøv at forklare, hvorfor du har givet dem navnene som i #0, så kan det være du kan blive guidet igennem.


Svar #6
07. april 2011 af frenge (Slettet)

for at være ærlig forstår jeg ikke navngivning jeg har været ude og rejse i den periode min klasse havde om emnet, og jeg har læst op på det men det giver ikke nogen mening. Jeg har virkelig svært ved det og derfor søger jeg hjælp.

kan du ikke forklare hvad nogle af dem hedder og hvordan du har gjort.


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Og her har vi en grund til, at ferier og rejser afholdes i netop skolens ferieperioder. Men du valgte simpelthen bare at gætte efter bedste evne?

Hvilket niveau er du på? Jeg synes umiddelbart ikke det ligner noget jeg selv stiftede bekendtskab med i gymnasiet, omend de ikke er umulige at navngive. Er det en aflevering? For så vil jeg stærkt råde dig til at snakke med din lærer. Der bør stå i din lærebog, hvordan stoffer med de forskellige grupper du ser i den her opgave, skal navngives.


Svar #8
07. april 2011 af frenge (Slettet)

Jeg kemi på B-niveau og det er nogle opgaver som jeg laver


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Som du selv laver? Det er altså ikke noget din lærer har givet dig?


Svar #10
07. april 2011 af frenge (Slettet)

nej jeg prøver at øve mig men det går ikke godt


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det kan jeg egentligt godt forstå, for du skyder langt, langt over, hvad dine klassekammerater har lært.

Navngivning i gymnasiet drejer sig ca. om:

Alkaner, alkener, alkyner, alkoholer, aldehyder, ketoner, sakkarider, carboxylsyrer, estre og aminer. Slå op i din bog omkring navngivning og læs det igennem igen. Din bog bør stille "tænk selv"-spørgsmål, som du kan prøve dig selv af med.


Skriv et svar til: stoffer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.