Matematik

lidt let regning :-)

11. april 2011 af sofiaelsberg (Slettet)

 jeg ved at 1000g marcipan  kr koster 75, men hvad koster 200 så?

2,5 kg?

100 g?


Svar #1
11. april 2011 af sofiaelsberg (Slettet)

 koster 75 kr *


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. april 2011 af BabseBritta (Slettet)

Find ud af, hvor meget 1g koster. Dettte gøres ved at dividere med 1000, da 1000g/1000 = 1g samt 75/1000 = 0,075

Derfor ved vi nu, at 1g koster 0,075 kr.

Nu skal vi så bare gange op (husk at 2,5kg = 2500g)


Skriv et svar til: lidt let regning :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.