Matematik

+ med potens

12. april 2011 af Reifling (Slettet)

Hvordan plusser man i potens?

Eks. 55 + 57 = ?

Håber, der er nogen, der kan hjælpe - på forhånd tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Hvis du vil skrive det enklere, skal du regne potenserne ud, og dernæst lægge dem sammen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ordet "plusser" er børnesprog. Man lægger sammen eller adderer.

Sæt en fælles faktor uden for en parentes: 55 + 57 = 55·(1+52) = 25·125·26


Svar #3
12. april 2011 af Reifling (Slettet)

Mange tak (:


Skriv et svar til: + med potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.