Matematik

Tangent og normalen til kurve

24. april 2011 af 11111111 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa.. Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til denne opgave..

Jeg kan ikke rigtigt få den rigtige tangent ligning..

Jeg får den til y=0,2x-0.1 men den skal give y=3x-(7/4)

og kan ikke finde ud hvordan jeg skulle tag normalen..

På forhånd tak..

Vedhæftet fil: OPGAVE 2.docx

Svar #1
24. april 2011 af 11111111 (Slettet)

Jeg har fundet ud af det :)

Normalen er y=(-1/3)x-(1/12)


Skriv et svar til: Tangent og normalen til kurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.