Matematik

division - men den gamle metode er dette rigtigt se alle udregningerne

26. april 2011 af natasjah (Slettet)

 hej har divideret denne brøk 2x^2-6x-8 / 4x+2 

2x^2-6x-8 / 4x+2 = 0,5x-4

= 2x^2-1x

       =-5x-8 

       =-5x+8

       = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2011 af mette48 (Slettet)

Du har en fortegnsfejl i 2. linie

2x2-6x-8 / 4x+2 = 0,5x-4

2x2+x                  terækker fra og trækker ned

0x2-7x-8

det går ikke op

du har lavet en fejl, hvilket også kan ses af at

(4x+2)(0,5x-4)=2x2+x-16x-8 og altså ikke 2x2-6x-8


Svar #2
26. april 2011 af natasjah (Slettet)

 Ja den fejl kan j godt se tak for dine rettelser 


Skriv et svar til: division - men den gamle metode er dette rigtigt se alle udregningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.