Fransk

Rettelse af en fransk sætning - haster!

26. april 2011 af Jamennej (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der skal stå noget i stil med "Faren påstår, at han kun har drukket vand, men drengen og hans mor ved godt, at det er en løgn:

Le père demande qu’il buvait l’eau, mais le garçon et sa mère sait que c'est un mensonge.

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2011 af m1212 (Slettet)

 Hej Jamenej

Jeg har skrevet det franske om til:

Le père affirme qu'il ne buvait que de l'eau, mais le garçon et sa mère sait que c'est un mensonge.

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2011 af french doctor

Le père affirme qu'il ne buvait [Her er brugt imparfait = ren datid. Derfor betyder sætningen: "Faren påstår, at han kun drak vand". Men der skal bruges passé composé = for nutid = har drukket] que de l'eau, mais le garçon et sa mère sait [UPS! Der er to personer, som handler her, derfor skal verbet bøjes svarende dertil] que c'est un mensonge.

Sincèrement

Thomas

- - -

Sincèrement Thomas


Skriv et svar til: Rettelse af en fransk sætning - haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.