Matematik

Vektor regning

28. april 2011 af Hitaya (Slettet)

Hej

Sidder fast med en opgaver som jeg ikke forstår....

Der er givet vektorerne

a = (4 , 4),   b = (0 , 2) og   c = (1 , 8)

Vektor  a   skal opløses i to komposanter, der går i henholdsvis vektor b ’s og vektor c ’s retning.

a) Beregn koordinaterne til komposanterne.
b) Beregn størrelsen af komposanternes længde.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af peter lind

se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1008896&goto=1008972#1008972


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.