Matematik

Teknisk Matematik af P. Madsen Opg. 48

02. maj 2011 af Mistermelvinheimer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du skal bestemme grundmængde og x i ligningerne:

a) 3x^2 + 5x + 2 = 0

b) 9x^2 - 6x + 1 = 0

c) -8x^2 + 8x - 3 = 0

Tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2011 af SuneChr

#0 :  Jeg ved ikke, hvem "du" er, men nu får du løsningsformlen for andengradsligningen:

          a·x2  +  b·x  +  c   =   0     ⇔     x  =  ( - b ± √ ( b2 - 4·a·c ) ) / ( 2·a )

    Grundmængden (definitionsmængden) er alle reelle tal, R

    Værdimængden er en anden.


Svar #2
02. maj 2011 af Mistermelvinheimer (Slettet)

#1

#0 :  Jeg ved ikke, hvem "du" er, men nu får du løsningsformlen for andengradsligningen:

          a·x2  +  b·x  +  c   =   0     ⇔     x  =  ( - b ± √ ( b2 - 4·a·c ) ) / ( 2·a )

    Grundmængden (definitionsmængden) er alle reelle tal, R

    Værdimængden er en anden.

Jeg tog det ud af regne bogen.


Skriv et svar til: Teknisk Matematik af P. Madsen Opg. 48

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.