Matematik

Overflade areal

11. maj 2011 af Bigspender112 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 i en kasse uden låg skal højden være 3 cm, og bunden skal være et kvadrat. kald siden i kvadratet x. bestem kasses overfaldeareal O udtrikt ved x. Tegn grafen for sammenhængen mellem x og O. bestem kassens mål, så overfaldearealet er 100 cm^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

bund                 x2

de 4 sider        3*4*x = 12x

overfladeareal = bund + de 4 sider = x2 + 12x

overfladearealet   =   x2 +12x = 100    løs ligningen med hensyn til x  


Svar #2
11. maj 2011 af Bigspender112 (Slettet)

 Tusind tak :D


Skriv et svar til: Overflade areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.